Om oss

Ølreiser AS ble stiftet og drives av André Skjelderup og Johannes Bech.

André har drevet Latin Reiser AS i over 15 år og har hatt tilholdssted i Sør- og Sentral-Amerika i store deler av denne perioden. Gjennom Latin Reiser har han hatt med flere tusen nordmenn på uforglemmelige reiser på det amerikanske kontinentet? Å reise er hans store lidenskap, og nysgjerrighet for historie, kultur og sosiale forhold rundt om i verden er drivkraften. Han kjenner godt til kulturen i både California og Mexico siden han nå har bodd på kysten utenfor grensebyen Tijuana de siste årene. Nærheten til verdens nye øl-hovedstad San Diego har naturlig nok vekket hans interesse for håndverksøl.

Vår karismatiske reiseleder Johannes har vært ivrig hjemmebrygger og drevet ølbutikk i flere år. Han jobber fortsatt med øl, holder ølsmakinger og er aktiv innen ølmiljøet i Norge. Gjennom flere reiser til California kjenner han godt til den lokale ølscenen og har knyttet mange gode kontakter innen øl- og bryggeribransjen i California. Han har hele livet vært utrolig glad i å reise og har hittil besøkt nærmere 40 land på alle kontinenter. Håndverksøl er hans store lidenskap og det vil enhver som reiser på øltur med Johannes erfare.

André og Johannes - Ølreiser.no

Visjon

Vår visjon er å bringe folk sammen på tvers av landegrenser og kulturer gjennom øl- og matopplevelser.

Sammen skal vi gi dere en unik opplevelse som kombinerer solfylte og vakre California med USAs mest unike øl- og matkultur.

Som det eneste rendyrkede, norske øl-reiseselskapet vil vi sørge for at reisen din blir en minneverdig og smaksrik opplevelse. Vi vil ta deg og andre likesinnende ølentusiaster med til de mest særpregede bryggeriene og de mest original ølkonseptene.

I løpet av 2020 vil vi utvide og vil da også tilby ølreiser til andre destinasjoner i USA som New York, Seattle, Portland, San Francisco og New England.

Ølreiser

Kontakt oss

ReisegarantifondetReisegaranti gjennom
Latin Reiser AS

© Kopirett – Ølreiser AS – Org.nr. 922179395
Nettsiden er utviklet av Fredrikstad Webdesign AS

Personvernerklæring | Vilkår og betingelser